Moderna Crvenkapa stigla je u Kan FOTO

I ona je bila jedna od zvanica...

Nedelja, 29.05.2022.

08:42

Izvor: B92

Moderna Crvenkapa stigla je u Kan FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena Petra Nemcova prepoznatljiva po prelepom osmehu i prirodnom izgledu, pojavila se na Kanskom festivalu.

Danas živi bajku, a prošla je kroz pakao: Prelepa Petra Nemcova je na crvenom tepihu FOTO

Ona je za ovu svečanu priliku nosila malo moderniju haljinu, sasvim jednostavnu odevnu kombinaciju, koju dosad, bar ništa slično, nismo imali priliku da vidimo na pomenutom festivalu. Naime, ona je izabrala predimenzioniranu košulja-haljinu bele boje koja je imala veliki šlep. Celokupni izgled upotpunila je crnim kaputom sa kapuljačom, pa je malo ličila i na modernu crvenkapu. Što se tiče njene frizure, odlučila se za jednostavni spušteni rep, ali i šminku.

Kad Endi Mekdauel i Helen Miren prirede spektakl - glumice zaplesala na crvenom tepihu FOTO

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već... FOTO

Podsetimo , 2004. godine prošla je kroz pravi pakao. Sa verenikom fotografom Sajmonom Atlijem boravila na Tajlandu kada ih je zasedio razoran cunami. Verenik je izgubio život, a Petra je jedva uspela da preživi. Osam sati sa povređenom karlicom držala se za palmu čekajući pomoć. Po nju je stigao helikopter, a u bolnicu je prebačena sa ozbiljnim unutrašnjim povredama i nekoliko slomljenih rebara.

Ruska manekenka u skandal haljini otkrila mnogo toga FOTO

Međutim, nije odustala od života. Posle ovog događaja, Petra je osnovala fondaciju Happy Hearts koja pomaže ljudima širom sveta posle prirodnih katastrofa.

Igrica najsmelijih dekoltea se nastavlja: Ko će da pobedi? FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare