Ako ste mislili da su nesalomivi: Ovo su najveće muške slabosti

Da, i muškarci mogu delovati kao snažni i nesalomljivi na površini, ali i oni imaju svoje slabosti.

Ponedeljak, 11.07.2022.

11:15

Izvor: zenskimagazin.rs

Ako ste mislili da su nesalomivi: Ovo su najveće muške slabosti
Foto: Rido/shutterstock

Podeli:

Nema sumnje u to da svaka žena želi da otkrije koje su to stvari koje čine da muškarcima klecaju kolena. Šta je to zbog čega predaju bitku? Postoje mnoge stvari koje žene mogu da urade da ih bace pred svoje noge. Ako se već duže vreme pitate kako da tog samouverenog frajera koji vam je ukrao srce navedete da vam jede iz ruke, na pravom ste mestu.

Istražujući ovu tematiku u našoj galeriji vam otkrivamo najveće muške slabosti kada su žene u pitanju. One će vam pomoći da muškarcu priđete iz sasvim novog ugla i pobrinete se da bude vaš zauvek. Jer koliko god da bili snažni, njihove slabosti su jače od toga.

Prvi potez


Mnogi se i dalje drže ideje da devojke ne bi trebalo da prve prilaze muškarcima. Zapravo, oni će vam reći da je na devojci da se pobrine da izgleda fenomenalno, a da muškarac dalje preuzima stvar. Međutim, evo u čemu je trik: ne bi trebalo da brkate prvi korak sa tim da jurite za nekim. Ono što ne želite je da izgledate očajno i jurite za momkom. Ali, ako napravite prvi potez učinićete pravu stvar.

Pomoć

Istraživanja pokazuju da momci uživaju u ideji da budu heroji. Kada zatražite njihovu pomoć oko nečeg, oni se u momentu osete moćno i nisu svesni toga da ste pogodili njihovu slabu tačku. Potrčaće da vas "izbave iz nevolje" kao pravi vitezovi. Ovakvo ponašanje muškaraca je rezultat nemogućnosti odupiranja prirodnom ženskom šarmu u kombinaciji sa tim da muškom egu prija kad spašava damu u nevolji.

Atraktivan izgled


Muškarci su vizuelna bića, nema sumnje u to. Zapravo, to je činjenica koju bi sebi trebalo stalno da ponavljate. Oni vide vaše obline pre nego što vas upoznaju kakvi ste u duši. Da, zvuči površno, ali takvim ih je Majka Priroda stvorila. Kada uđete u prostoriju punu muškaraca u odeći koja ističe vaše atribute, na ženstven a ne na provokativan način, sa umerenom dozom šminke na sebi i sa lepom frizurom, shvatićete koliku moć imate nad muškarcima.

Ženski pogled

Oči su kažu, prozori duše. Bez reči, uz pomoć očiju možete da kažete sve što vam je na pameti ako znate kako. Ako ovladate tehnikom zavođenja pogledom, imaćete svog muškarca u šaci za 3 sekunde. Znate o kom pogledu govorimo, o onom koji mu poručuje „želim te odmah“. Momci tome ne mogu da odole. Takvo nešto ih izbacuje iz ravnoteže.

Seks


Seks je poput gladi za momke. U tom pogledu nije čudo što se momak obrušava na vas kao da ste neki ukusan obrok o kom je gladan maštao danima. Ali, iako momci nemaju problem s tim da iniciraju seks, ono čemu ne mogu da odole je kada devojka napravi prvi potez na ovom polju. Čak i mali nagoveštaj da je seks u priči je dovoljan da njemu kolena krenu da klecaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.