Ljubitelji oralnog seksa uz vodoinstalater pozu mogu da imaju sve

Poza je dobila ime jer osoba koja obavlja oralni seks izgleda kao vodoinstalater koji gleda ispod lavaboa.

Ponedeljak, 18.07.2022.

18:01

Izvor: B92

Ljubitelji oralnog seksa uz vodoinstalater pozu mogu da imaju sve
Foto:Shutterstock/oneinchpunch

Podeli:

Ako želite da isprobate novu pozu za seks ovog leta, vreme je da isprobate "vodoinstalatera". Poza je dobila ime jer osoba koja obavlja oralni seks izgleda kao vodoinstalater koji gleda ispod lavaboa.

"Iako često mislimo da je ova pozicija dizajnirana za muško uživanje, ona može pružiti i fantastičan osećaj ženama", kaže Niki Dejvis, stručnjak za seks.

Dodaje da zahvaljujući ovoj pozi žena može da kontroliše pritisak i stimulaciju koju prima, i to na neviđen način.

"To je odličan način da se ostvari dominacija i kontrola za primaoca oralne stimulacije jer može da kontroliše koliko pokreta želi i da usmeri svog partnera u tom pravcu", kaže Sakši Tiku, radni terapeut, seksualni edukator.

On ističe da to omogućava partneru da pristupi ne samo penisu, klitorisu i vagini, već stavlja perineum (područje koje se proteže od vaginalnog otvora ili skrotuma do anusa), anus i testise u povoljan položaj za dodatnu igru i kreativnost.

Šta je caka?

Poza vodoinstalatera može zahtevati da čučnete i/ili kleknete.

"Seksualni položaj vodoinstalatera zapravo zahteva popriličnu snagu oba partnera i fleksibilnost i ravnotežu primaoca",kažu stručnjaci za seks.

U stvari, postoje dve potpuno različite poze koje se nazivaju vodoinstalater, a obe su odlične prilike za oralni seks.

Skuatting lavabo


Onaj koji vrši oralni seks (odnosno vodoinstalater) spušta se na sve četiri, stavljajući težinu na laktove i kolena. Prijemnik (sliv) čuči ispred njega. Svakako vam preporučujemo da pozu izvedete na mekoj podlozi kako bi zadovoljstvo bilo veće.

Proverite cevi

Davalac leži na leđima i savijena su mu kolena. Primalac se spušta na sve četiri, ali sa svojim međunožjem preko lica partnera.

Igrajte se testisima vašeg partnera

Razumljivo je da ćete se uglavnom fokusirati na penis, ali ne zaboravite na druge erogene zone u blizini.

Testisi su neverovatno bogati nervima. Pokušajte da ih sišite ustima ili ih nežno masirajte dlanovima - kažu stručnjaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.