Igrajte se sa "zadnjim vratima": Saveti za vođenje ljubavi koji će vas dovesti do ludila

Nema ničeg lepšeg od posmatranja orgazma vašeg partnera tokom seksa i saznanja da ste vi tome doprineli.

Utorak, 26.07.2022.

14:33

Izvor: Novosti

Igrajte se sa
Foto: 4 PM production/Shutterstock

Podeli:

Eksperimentisanje u oralnom seksu mogu biti zabavni kako za davaoca, tako i za primaoca, sa potpuno novim potezima koje ćete oboje voleti. Evo nekoliko tehnika i položaja oralnog seksa koji će podići iskustvo vašeg partnera na viši nivo.

Da li je bolje imati seks ujutru ili uveče ANKETA

Igrajte se sa "zadnjim vratima"

Saveti za oralni seks se ne odnose samo na genitalije. Područje oko anusa ispunjeno je mnoštvom sićušnih nervnih završetaka koji se osećaju divno kada se stimulišu rukama ili jezikom, kaže doktorka Lora Berman, terapeutkinja za seks i odnose. Samo se pobrinite da prvo o tome razgovarate sa svojim partnerom kako ne bi bilo iznenađenja. Zajedničko tuširanje kao predigra može pomoći da se oboje osećate čisto i udobno.

Najčešći razlozi zbog kojih muškarci beže od ozbiljnih veza

Pravite buku

Pravljenje buke tokom oralnog seksa nije samo zbog zvučnog efekta – zvukovi poput zujanja, stenjanja i mljackanja "stvaraju stimulativnu vibraciju", kaže Džonatan Alpert, psihoterapeut i stručnjak za odnose. Oni takođe prenose entuzijazam, što će učiniti iskustvo zabavnijim za oboje i pokazati vašem partneru da zaista uživate u momentima kada ga usrećujete.

Šta muškarci odmah primete tokom prvog seksa sa partnerkom?

Zadirkujte ih poljupcima

Da biste izgradili iščekivanje, posadite male poljupce na unutrašnju stranu butina i stidne izbočine vašeg partnera, predlaže dr Džes O'Rajli, seksolog Astroglajda. "Jednostavno lebdite iznad njih i dozvolite da nežni poljupci izviru sa vaših usana dok budite njihove nervne završetke i privlačite svest i cirkulaciju u tom području", kaže ona. "Takođe možete koristiti poljupce dahom preko celog tela da biste izgradili uzbuđenje i podstakli orgazme celog tela. Možete korisititi prave poljupce ili dodirivati partnera samo usnama ovlaš.

Koristite i ruke

Vaše ruke i usta zajedno će pružiti još više zadovoljstva nego sama usta. Ako vaš partner ima vulvu, O'Reilli preporučuje da prevučete ruke preko klitorisa ili unutrašnjih usana. "Idite jezikom gore-dole po sredini (između unutrašnjih usana) u suprotnom smeru", kaže ona. "Obratite dodatnu pažnju na furšet (zarez na dnu gde se spajaju usne) i glavu klitorisa sa vrhom jezika. Ako vaš partner ima penis, rukama uhvatite osnovu dok dražite vrh jezikom".

Koristite celo telo

Čak će se i vaša kosa osećati dobro uz partnerov stomak ili stidnu kost, kaže Alpert. Probajte da im rukama masirate butine i trljate telo o njih. Možete čak i noktima proći niz njihova leđa. Ne morate da oponašate tehniku "brze, žestoke i teške" koju ste videli u pornografiji, dodaje Alpert. Idite polako i zadirkujte svog partnera pre nego što uključite svoja usta.

Usporite

Pokazati svoje uzbuđenje takođe znači usporiti i odvojiti vreme. "Nemojte žuriti da pređete na nešto drugo", kaže Bisbei. Umesto toga, jasno dajte do znanja svom partneru da ćete ostati tamo dole onoliko dugo koliko im je potrebno. Mogli biste im čak reći: "Mogao bih ovo da radim ceo dan."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.