Dala bebu drugarici da je podoji, da bi ona popila par pića VIDEO

Jedna korisnica Tiktoka je podelila snimak na kom se vidi kako njena prijateljice doji njenu bebu. Taj video-snimak je izazvao burne reakcije.

Četvrtak, 11.08.2022.

07:25

Izvor: Daily Mail

Dala bebu drugarici da je podoji, da bi ona popila par pića VIDEO
Foto: Pixel-Shot/shutterstock

Podeli:

Grejs sa Floride je napisala: "Kada popijete nekoliko pića, pa dopustite svojoj prijateljici da doji vašu bebu".

Sporni snimak, koji je prikupio preko milion pregleda, prikazuje Grejsinu prijateljicu kako doji njenu bebu dok ona sedi i gleda.

Posle ovog video-snimka Grejs je postavila još jedan snimak na kom se opet vidi kako prijateljica doji njenu bebu: "Moja prijateljica ima sedmomesečno dete. Njena beba je van države za vikend. Dozvolila sam joj da vodi računa o mojoj bebi kako bi ojačala njegov imunosistem".

Mnoge mame su podržale deljenje mleka, ali bilo je i onih koje nikako ne podržavaju to što Grejs čini: "iznanađena sam koliko ljudi podržava ovo", "Ne razumem ovo"...

Takođe, Američka akademija za pedijatriju ne podržava ovaj vid dojenja: "Američka akademija za pedijatriju obeshrabruje neformalno deljenje mleka, ali je ono postalo sve popularnije, najverovatnije kroz onlajn grupe za deljenje mleka i lična iskustva koja se dele na blogovima o roditeljstvu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare