Mađarica o kojoj svi pričaju – ostvarila zavidnu karijeru, zavela pola Holivuda FOTO

Mađarska manekenka Barbara Palvin očarala je sve svojim nedavnim pojavljivanjem na Filmskom festivalu u Veneciji, a njena lepota, gracioznost i profesionalnost nadaleko su poznati u modnom svetu.

Petak, 02.09.2022.

11:23

Izvor: superžena

Mađarica o kojoj svi pričaju – ostvarila zavidnu karijeru, zavela pola Holivuda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Barbara Palvin je rođena 8. oktobra 1993. godine u Budimpešti, a sa samo 13 godina otkrio ju je modni skaut kada je šetala sa majkom. Ubrzo je počela da se pojavljuje na naslovnim stranama magazina kao što su Ofisijel, Vog, Mari Kler, Glamur, El, a sa 16 godina postala je zaštitno lice Loreala i ubrzo zaštitno lice "Acqua di Gioia" luksuznog brenda kuće Armani.

Njen proboj na pistama dogodio se 2010. godine kada je samouvereno ponela komade modne kuće Prada u Milanu, a radila je i za modne kuće Mija Mija, Nina Riči, Emanuel Ungaro, Kristofer Kane, Vivijan Vestvud, kao i za mnoge druge.

Bila je u postavci Viktorijih anđela, a magazin Maksim proglasio ju je 2016. godine za jednu od najatraktivnijih žena na svetu.

"Kad sam imala 13 godina, gledala sam šou Viktorijas sikret i rekla: ‘Jednog dana ću biti onde.’ Tri ili četiri godine kasnije, snimala sam za ovaj brend kampanju Pink. Sad se osećam kao da mi je suđeno da se ovim bavim. Ponudu za Viktorijas sikret sam dobila u pravo vreme jer sam sada najzad srećna sa sobom i sa svojim telom", rekla je jednom prilikom u intervjuu za magazin Pipl.

Često je porede sa ruskom manekenkom Natalijom Vodjanovom i čak je nekadašnja urednica britanskog Voga Miranda Almond govorila: "Odabrali smo Barbaru, jer je apsolutno izvanrednog izgleda, nešto između mlade Bruk Šilds i Natalije Vodjanove". Zanimljivo i sama Barbara je navodila da su joj Natalija, ali i Kejt Mos omiljeni modeli.

Što se tiče njenog privatnog života, Mađarica uživa u ljubavi sa glumcem Dilanom Sprausom, a njihova zajednička pojava u Veneciji prošla je veoma zapaženo.

Pre Dilana bila u vezi sa fudbalerom Nejmarom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, pevačem Edom Širanom, Džastinom Biberom i večitim lovcem na manekenke Leonardom Dikapriom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.