Navodna Vlahovićeva devojka do srži posvećena fitnesu – figuru oblikuje u teretani FOTO

Devojka našeg fudbalera Dušana Vlahovića privlači pažnju gde god se pojavi. Atraktivna Italijanka Karolina Stramare važi za jednu od najlepših žena današnjice, a čini nam se da se srpskom fudbaleru posrećilo sa njom.

Sreda, 07.09.2022.

11:58

Izvor: Super žena

Navodna Vlahovićeva devojka do srži posvećena fitnesu – figuru oblikuje u teretani FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Karolina Stramare je, pored toga što se bavi manekenstvom, aktivna članica društvenih mreža i tamo često objavljuje fotografije, kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života. Zbog karijere modela, ova 23-godišnja lepotica mora da vodi računa o svom izgledu, ali i o pojavljivanju u javnosti, te ne krije da mukotrpno vežba u teretani

Naime, Karolina Stramare je posvećena fitnesu. Njena dnevna aktivnost se sastoji iz kombinacije vežbi u teretani i vežbanja joge, ali kako je rekla, pravilna ishrana je pola posla. Iako se trudi da većinu vremena posveti zdravom načinu života, ona je ispričala, a preneli su strani mediji, da ponekad sebi dozvoli i poslastice koje nisu zdrave.

"Čokolada, pica, pasta, sladoled su mi omiljena jela. Takođe, obožavam koktele, posebno mohito, ali i mešavinu raznih voćnih sokova", rekla je ona.

Podsetimo, svetski mediji počeli su da bruje o njihovoj vezi u februaru ove godine, a mnogi lepu Karolinu Stramare upoređuju sa američkom glumicom Megan Foks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.