Ukrajinska, američka, koja je sledeća manekenka? Procurela fotografija, Dikaprio je nezaustavljiv

I, glasine su možda tačne, jer je holivudski zavodnik uhvaćen u prisnom razgovoru sa 27-godišnjoma manekenkom Điđi Hadid.

Četvrtak, 15.09.2022.

10:41

Izvor: superžena

Ukrajinska, američka, koja je sledeća manekenka? Procurela fotografija, Dikaprio je nezaustavljiv
Foto: Profimedia

Podeli:

Hajde da se podsetimo dosadašnjih događaja.

Inicijalna informacija koja je pokrenula niz spekulacija i navodnih saznanja o ljubavnom životu Leonarda Dikapria bila je vest o raskidu četvorogodišnje veze sa manekenkom Kamilom Morone. Kao razlog okončanja njihovog ne tako kratkog emotivnog odnosa navodi se limit godina koji je manekenka dostigla, a prema glumčevim ličnim preferencama - to je 25.

Leonardo Dikaprio drastično smršao – da li je zbog raskida? FOTO

Ubrzo nakon toga, mediji su počeli da ga povezuju sa ukrajinskom manekenkom Marijom Beregovom sa kojom je fotografisan na jednoj privatnoj žurci samo nekoliko dana pre raskida sa Kamilom. Međutim, izgleda da su to bile samo neosnovane spekulacije, a novinari željni intrigantne priče udarili su u zid.

Bar smo tako mislili...

Nova saznanja koja već nekoliko dana kruže društvenim mrežama i koja se razvlače po stranim portalima i medijima je da je Leonardo Dikaprio "bacio oko" na 27-godišnju manekenku Điđi Hadid.

Ove reči su i sada potvrđene jer je fotografija njihovog prisnog odnosa izašla na videlo, a juče je i neimenovani izvor dao i izjavu za magazin "People".

"Leonardo je definitivno zainteresovan za Điđi", kaže on.

Poslednja vest koju prenosi "Daily Mail" je da su Điđi Hadid i Leonardo Dikaprio bili izuzetno prisni tokom Nedelje mode u Njujorku, gde su sedeli jedno pored drugog i pričali celo vreme.

"Buđenje fetiša"; ovo su najbizarnije kreacije sa Nedelje mode FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare