Krisi Tajgen: "Nije bio pobačaj nego abortus", "Spasila sam sebi život"

"Hajde da nazovemo stvari pravim imenom - to je bio abortus", rekla je manekenka Krisi Tajgen koja je 2020. godine izgubila treće dete, prenosi "Daily Mail".

Petak, 16.09.2022.

12:53

Izvor: superžena

Krisi Tajgen:
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako je ispričala za strane medije, Krisi Tajgen je sada javno poništila prvobitnu izjavu u kojoj je tada rekla da je doživela pobačaj sa trećim detetom 2020. godine Manekenka i žena Džona Ledženda sada je imala dovoljno hrabrost i snage da kaže da to nije bio pobačaj, već abortus koji joj je spasio život.

"To je bila teška odluka. Morala sam da prekinem trudnoću nakon 20. nedelje jer smo Džekson i ja bili životno ugroženi", rekla je manekenka, te dodala:

"Hajde da nazovemo stvari pravim imenom - to je bio abortus. Abortus koji je spasio moj život, jer beba nije imala šansi da preživi", izjaila je manekenka za THR, a preneo "Daily Mail".

Podsetimo, manekenka sa poznatim pevačem ima dvoje dece - Lunu i Majlsa. Treće dete je izgubila 2020. godine (sada je rekla da je abortirala), a na putu je njihovo četvrto dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare