Srbima je bila omiljena glumica, a danas je lepša nego u popularnoj seriji FOTO

Tokom 2004. i 2005. godine telenovela "Rubi" emitovala se na našim prostorima. Serija je bila jedna od najgledanijih, a glavnu ulogu igrala je glumica Barbara Mori.

Petak, 07.10.2022.

15:15

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Barbara je tada maestralno odigrala ulogu fatalne i zlobne zavodnice, a mnogima je mišljenje o protagonisti Rubi bilo na granici između ljubavi i mržnje.

Megan Foks drastično promenila izgled, poručuju joj: "Još jedna Kim Kardašijan" FOTO

Danas, "Rubi" ima 44 godine, a realni život, baš kao i njen fiktivni, nije je mazio. Preživela je rak dojke, a njena borba nije bila nimalo laka.

Serijska zavodnica bogatih muškaraca pokazala zanosne obline FOTO

"Jako je teško izgovoriti: 'Da, imala sam rak'. Bog me je, iz nekog razloga, stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje", izjavila je jednom prilikom za medije.

A sada bez filtera: Madonino pravo lice zabrinjava fanove FOTO

Što se tiče Barbarinog ljubavnog života, glumica je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola. Međutim, ta romansa nije potrajala, a nakon godinu dana odlučili su da je vreme za razvod.

Kako prenose strani mediji, čuvena Rubi je trenutno u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom, a sama glumica "cveta" od sreće. To se može videti i na osnovu njenih fotografija sa Instagrama, gde Barbara u 44. godini života izgleda lepše nego ikad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.