Od depresivne domaćice do modela u šestoj deceniji: Ona je razbila sve predrasude i stereotipe

Ponosi se svojom sedom kosom i svojim mladalačkim izgledom.

Ponedeljak, 24.10.2022.

13:32

Izvor: B92

Od depresivne domaćice do modela u šestoj deceniji: Ona je razbila sve predrasude i stereotipe
Foto: Profimedia

Podeli:

Kerolin Labušer iz Londona već godinama osvaja modnu scenu - njena seda kosa je njen zaštitni znak, a karijeru je počela da gradi karijeru u šestoj deceniji.

Danas sa suprugom živi u Dubajiju i smatra da su njena deca najveći životni uspeh. Iako je zadovoljna i srećna, ova pedesetosmogodišnjakinja je imala krize kroz život.

Majka dvoje dece, provela je svoje dvadesete i tridesete osećajući se "beznačajnom" i taj osećaj je decenijama trajao. Nije imala neke posebne planove i govorila je da je "napustila školu i da je upisala kurs šivenja" i da joj je "želja bila da putuje, da se uda i ima decu".

Ipak, sve se promenilo 2017. kada je njena ćerka Amelija, koja je tada imala 23 godine radila kao model, rekla je da njen šef traži ambasadora sede kose. Ovo je bila velika prilika za majku. "Nisam bila model, ali sam bila seda", priseća se Labušer.

Ubrzo su se njene fotografije našle u Vogu, a ova odluka da se bavi modelingom uticala je da se oseća bolje i samouverenije:

"Nikada nisam želela da izgledam staro. U današnje vreme i sa napretkom savremene medicine, kozmetike i ishrane, to nije neophodno. Mnogo sam samouverenija i hrabrija nego što sam bila u svojim dvadesetim i tridesetim. Idem sama na događaje i kažem DA na skoro sve".

Kerolin je takođe i na svom Instagram profilu istakla: "Sa 58 godina, ja sam osoba kakva sam oduvek bila, ali nikada nisam imala priliku da to i budem":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare