Milijarder (66) ostavio ženu na gnusan način, sad se ženi sa 32 godine mlađom influenserkom

Strani mediji prenose ljubavnu dramu koja "potresa" američki džet-set.

Subota, 29.10.2022.

08:16

Izvor: PageSix

Milijarder (66) ostavio ženu na gnusan način, sad se ženi sa 32 godine mlađom influenserkom
Foto: Profimedia

Podeli:

Američki milijarder i biznismen Džon Polson, koji sa bivšom suprugom Dženi vodi parnicu "tešku" milijardu dolara, već želi da ponovo stane na oltar i to sa dosta mlađom izabranicom - Alinom de Almeidom.

Džon je bio 21 godinu u braku sa Dženi, koja je bila šokirana saznavši iz tabloida da je njen muž podneo zahtev za razvod, ne bi li se što pre oženio svojom devojkom influenserkom i nutricionistom Alinom:

"Uradio je to na tako ponižavajuć način zbog neverovatno brzine kojom je otpočela njegova nova veza. Nije bilo prethodnog obaveštenja ni ljubaznosti. Krajnje je nepristojno i bez poštovanja to što nije mogao da sačeka", rekao je izvor blizak Dženi.

*ALT

Portal "Page Six" prenosi da je veza milijardera i influenserke postala veoma ozbiljna i da postoji velika mogućnost da će biti uskoro svadba: "On želi da imam bebu sa mnom i definitivno ćemo se venčati", navodno je Alina u poverenju rekla prijateljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.