"Nije prioritet da budem mršava, već mišićava"; Kardašijanka se "osušila", fanovi zabrinuti FOTO

U rijalitiju The Kardashians i njene sestre su zabrinute da izgleda premršavo, ipak ona tvrdi drugačije.

Subota, 29.10.2022.

09:06

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Podeli:

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan često je isticala da voli da trenera i da to zapravo, bar u njenom slučaju, podrazumeva vežbe za um, telo i dušu.

Ova Kardašijanka je otkrila da je vatreni "obožavalac teretane", ali da joj prioritet nije da bude mršava: "Volim mišiće. Znam neke devojke, one samo žele da budu vitke, ali ja volim da budem mišićava", rekla je 38-godišnjakinja za People.

Njena pojava pre par godina i sada je neuporediva i dok je mnogi kritikuje da je premršava, ona drugačije gleda na sve to:

"Volim da ojačam svoje telo. Ne želim samo da budem mršava, želim da budem zaista jaka. Svako ima svoje ciljeve za telo, ali volim kada kažem, 'O moj Bože, imam novu definiciju mišića', ili konačno imam onaj triceps koji sam oduvek želela.", objašnjava.Takođe, u rijalitiju The Kardashians i njene sestre su zabrinute da izgleda premršavo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare