Buran ljubavni život Ane Okse liči na film: Kako danas izgleda fatalna pevačica FOTO

Ana Oksa rođena je 1961. u Bariju i sa 14. godina je počela da peva.

Sreda, 16.11.2022.

11:55

Autor: Miæanoviæ Marija

Buran ljubavni život Ane Okse liči na film: Kako danas izgleda fatalna pevačica FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ana ima albanske korene i svoje ime i prezime Ilirijana Hodža prilagodila je sceni.

"Oduvek sam želela da budem pevačica, a moji snovi su vrlo brzo postali stvarnost. Kao 14-godišnjakinja sam počela da nastupam u jednom baru u svom rodnom gradu Bariju, uz klavirsku pratnju maestra Sabina Skijanelija i ubrzo snimila prvi singl. Tako da za mene nije bilo dileme čime ću se u životu baviti", izjavila je jednom prilikom.

Debitovala je na festivalu u Sanremu 1978. godine sa pesmom Un'emozione da poco, a tokom osamdesetih ovaj festival je bio nezamisliv bez pevačice zavidnih glasovnih mogućnosti i stilizovanih nastupa.

Pesmu Donna con te otpevala je 1990. godine i ova numera je postala jedna od njenih najpoznatijih hitova.

Za njen ljubavni život, možemo reći da je bio više nego buran.

Nakon prvog muža Franka Cijanija, udala se za Đanija Belena, bubnjara rok grupe New Trolls s kojim je dobila dvoje dece - ćerku Frančesku i sina Kvazima.

Iako je i drugi razvod bio buran, a najveće zanimanje javnosti je izazvao njen treći brak s milijarderom i političarem Bedžetom Pacolijem koji je trajao od 1999. do 2002. Brak je je propao, kako je on izjavio zbog Anine posesivnosti i ljubomore.

Ana je nastavila da veruje u ljubav i ponovo je stala na ludi kamen 2006. godine sa 22 godine mlađem telohranitelju Markom Sansonetijem. Bili su zajedno do 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare