I dalje je najlepši supermodel koji je hodao zemljom FOTO

Njena pojava na Celine događaju u Los Anđelesu dozvoljava da kažemo da je Sindi Kraford supermodel koji jednostavno niko ne može da se nadmaši.

Subota, 10.12.2022.

08:30

Autor: M. M.

I dalje je najlepši supermodel koji je hodao zemljom FOTO
Foto: Profimedia/Silestone/Cosentino/Splash

Podeli:

Sindi (56) je za ovaj prestižni događaj obukla mini svetlucavu haljinu koju je uprarila sa čizmama, ali ono što je čini jednostavno i dalje modelom bez konkurencije jeste osmeh i sjaj u očima.

Za nju možemo slobodno da kažemo jednom manekenka, uvek manekenka, jer, dovoljan je jedan pogled da shvatite da i danas u šestoj deceniji može bez problema da stane "na crtu" i daleko mlađim lepoticama.

Podsetimo, Sindi Kraford je počela da se bavi modelingom 1984., a devedestih godina prošlog veka bila na vrhuncu slave. Činila je slavnu petorku supermodela zajedno sa Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom i dominirala modnim svetom.

Danas se i dalje bavi modom, pustila se i u preduzetničke vode, u braku sa Rendi Gerberom, za koga se udala 1998. godine ima dvoje dece, Prislija i Kaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.