Ivana Korab čeka drugo dete: "Morala sam da radim vantelesnu oplodnju" VIDEO

Manekenka Ivana Korab ponovo je u drugom stanju, a divne vesti je podelila sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu.

Utorak, 13.12.2022.

10:21

Autor: J.V.

Ivana Korab čeka drugo dete:
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Podeli:

Lepa Ivana je objavila dirljiv video-materijal na pomenutoj mreži i time obelodanila pol drugog deteta. Ona je u opisu pomenutog videa objasnila kako joj je vantelesna oplodnja podarila šansu da se ostvari kao majka još jednog dečaka.

"Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju ( VTO) jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao sto smo Matea dobili isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija. Naravno uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu al' kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije ni malo lagan", napisala je Ivana koja ima još jednog sina Matea.

VIDEO-MATERIJAL MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare