Pričalo se da od zavisti ne može da je pogleda: Ko je brat Džulije Roberts FOTO

Erik Roberts sa suprugom Elizom prisustvovao je premijeri filma Babylon u Los Anđelesu i mnoge je iznenadio svojim prisustvom.

Subota, 17.12.2022.

07:58

Autor: M. M.

Pričalo se da od zavisti ne može da je pogleda: Ko je brat Džulije Roberts FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, ovaj glumac koga znamo iz filmova Runaway Train i The Specialist, ne pojavljuje se tako često u javnosti, i ovo je bila jedna od retkih prilika da ga posle dugo vremena vidimo na crvenom tepihu.

Za ovu priliku, izabrao je svečano odelo sa leptir mašnom, koje je upario sa patikama, dok je njegova supruga blistala u svetlucavoj kombinaciji.

Erik je brat čuvene glumice Džulije Roberts i postojala su šuškanja da je glumac zavideo Džuliji na zlatnom holivudskom statusu i da zato nije želeo da bude u njenoj blizini. Ipak, to nije tačno i glumac je demantovao ove tvrdnje u jednom podkastu: "Džulija i ja smo uvek bili okej. Pre mnogo, mnogo godina, dok sam bio na promotivnoj turneju povodom nekog filma, baš u trenutku kad je objavljen njen film "Zgodna žena", sve vreme su me pitali o njoj. Zato sam u jednom trenutku rekao: "Hej, izvinite! Možemo li da pričamo o meni? I, naravno, svi su pomislili — aha, oni imaju neki problem".

Istako je da imaju tipičan bratsko-sestrinski odnos i rekao je da ona "radi na mnogo stvari i ja to ne ignorišem, samo ne pričam o njoj s medijima, kao ni ona o meni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.