Prelepa Ines osvojila najvećeg zavodnika: Bred Pit sa novom devojkom proslavio rođendan FOTO

Za magazin "Pipl" je potvrđeno da se Bred Pit i Ines de Ramon (32) "zabavljaju nekoliko meseci".

Utorak, 20.12.2022.

07:38

Autor: M. M.

Prelepa Ines osvojila najvećeg zavodnika: Bred Pit sa novom devojkom proslavio rođendan FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

U prilog tome govore nove fotke koje su obišle svet. Naime, Bred je slavio 59. rođendan, a društvo mu je pravila prelepa Ines. Na slikama možemo da vidimo kako se super zabavljaju, smeju i ćaskaju.

Prema izvoru, glumac je "zaista zaljubljen" u Ines koja se ranije ove godine rastala od svog supruga, zvezde Vampirskih dnevnika, Pola Veslija.

Ko je Ines de Ramon

Lepa brineta je bila je od 2019. do 2022. godine u braku sa glumcem Polom Veslijem, sa kojim je počela vezu 2018. Zna se da su se rastali, ali nije poznato da li je razvod i sudski okončan.

Završila je studije poslovne administracije u Ženevi, ima diplomu nutricioniste, a najviše se bavi dizajniranjem nakita koje nose brojne poznate ličnosti poput Hejli Biber, Kortni Kardašijan i Mendi Mur.

Podsetimo, Bred Pit je bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston od 2000. do 2005. godine, i drugi put sa glumicom Anđelinom Žoli od koje se razveo 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.