Ko je žena za kojom je Kijanu Rivs izgubio glavu FOTO

Godinama "ispod radara javnosti" čuveni glumac Kijanu Rivs je već duže vreme u srećnoj vezi s umetnicom Aleksandrom Grant (50).

Četvrtak, 22.12.2022.

12:22

Autor: M. M.

Ko je žena za kojom je Kijanu Rivs izgubio glavu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zvanično su se pojavili kao par 2019. godine nakon što su se pojavili na LACMA Art + Film Gala događaju u Los Anđelesu.

Par se, kako je pre izvesnog vremena pisao The New York Times, upoznao 2009. godine, na jednoj večeri. Ubrzo pošto su se sreli, počeli su da sarađuju. Grantova je autor ilustracija u Rivsovoj knjizi "Oda sreći", ali to nije bila njihova jedina saradnja. Naime, 2016. godine Kijanu je napisao "Senke", delo koje se bavi simboličkom prirodom senki kao slika i stilskih figura, a čije fotografije potpisuje Aleksandra Grant.

Iako neki komentarišu da Kijanu zaslužuje mlađu i lepšu devojku, a on i Aleksandra ignorišu ovakvo uplitanje u svoju privatnost i izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Foto: Profimedia

Aleksandra je umetnica, ali je i profesorka na fakultetu. Magazin Pipl je pisao da je radila na više fakulteta širom Amerike, a tečno govori španski i francuski jezik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.