BIK

Četvrtak, 22.12.2022.

12:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Od vas će u priličnoj meri tokom 2024. zavisiti tok partnerskog odnosa u kojem ste.

Ljubav

Od vas će u priličnoj meri tokom 2024. zavisiti tok partnerskog odnosa u kojem ste. U ovoj ste godini jači “faktor” – nećete biti neodlučni I umećete I da napravite “rezove” ali I da podignete odnos na viši nivo. Ukoliko niste zadovoljni ili smatrate da je vašoj vezi/braku prošao “rok trajanja” – period od proleća vam donosi jasnu odluku koju ćete doneti hladne glave – ili je vreme da se nešto ozbiljno I suštinski menja….ili da se razilazimo.

Period od aprila do juna je rezervisan za velike promene u odnosima – I kao što ćemo tada imati seriju prekida I odvajanja – isto tako ćemo imati I seriju veridbi, zajedničkog života ili ulaska u brak. Letnja sezona I prvi deo jeseni – nekim Bikovima donose odmor, a nekima – vesti o prinovama. Slobodni Bikovi – prošlost I noviteti su u jednakoj meri zastupljeni tokom 2024. Bivši partneri će pokazivati nameru da vam se vrate – ali će njihovo ponovno puštanje u vaš život

zavisiti isključivo od vas. Možete biti spremni da date šansu, ali isto tako voljni I da je “oduzmete” ukoliko partner ne pokaže ozbiljnost. Za glanc nove ljubavi najlepši je prolećni period, kao I novembar.

Posao

Ulazak Plutona u polje statusa, karijere I budućnosti nagoveštaj je velikih promena u vašem poslovnom sektoru. Mnogi od vas će promeniti posao, firmu ili se čak otisnuti u vode privatnog biznisa.

Gro promena će se dogoditi u prvoj polovini godine – kada vam sledi I više novca I veća stabilnost po pitanju finansija. Iako ste pripadnici znaka koji ne voli da menja ni okolnosti, ali ni sebe – ova godina će vam doneti da naučite da se postavite drugačije, da prihvatite novitete, možda prođete I kroz neku formu obuke ili usavršavanja. Drugi deo godine je dosta stabilan I doneće vam lagodnije finansijske okolnosti.

Zdravlje

Period do proleća, kao I jesen 2024-e godine vam donose nešto slabiji imunitet I osetljivost respiratornog sistema. Takođe – nešto naglašeniji stres – pa je potrebno opuštanje I rekreacija.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare