BLIZANCI

Četvrtak, 22.12.2022.

12:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Za Blizance u vezama, a posebno za one u brakovima – ovo nije ni malo jednostavna godina.

Ljubav

Za Blizance u vezama, a posebno za one u brakovima – ovo nije ni malo jednostavna godina. Od marta 2023. Saturn u polju statusa ukazuje da su vaše emotivne relacije na testu vremena I odgovornosti, a sada će se ovaj uticaj dodatno produbiti ulaskom Jupitera u vaš znak tokom maja. Nepovoljni periodi su od početka proleća do kraja leta I onda ponovo tokom decembra 2024.

Ukoliko vam je želja da očuvate partnerski odnos u kojem ste, ono što vi možete uraditi jeste pokazati strpljenje, upornost I odgovornost. Jedan od glavnih razloga za turbulencije, pa I prekide – biće neverstvo, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane, ali I komunikacijski problemi I teme oko kojih ne uspevate da postignete dogovor. Slobodni Blizanci – vaš ljubavni život će tokom 2024. biti čudan, uzbudljiv I sa naglim preokretima. Iako će prilika biti od samog početka godine – kasno proleće je jedan od boljih perioda za ljubav, a solidni su I jul I avgust.

Ukoliko pokušate da obnovite odnos iz prošlosti (a povremeno ćete biti skloni tome), računajte da bi ta ljubavna “reanimacija” bila na kratko I da vam ne bi donela ništa posebno.

Posao

Ni u poslovnom smislu nije jednostavan period pred vama – ovo je godina u kojoj možete ostati bez posla, dati otkaz ili pak imati trzavice sa saradnicima I poslovnim partnerima. ČUvajte bitne poslovne relacije. Potrudite se da ne budete nestrpljivi I brzopleti – ni na rečima, ali ni na delima.

Da, Jupiter ulazi u vaš znak tokom maja I imaćete povoljnosti u smislu samopromocije I ambicija – ali kroz timski rad I saradnju, ne kao solo igrač – pa shvatite da su vam saradnici neophodni, koliko god vas povremeno iritirali. Ukoliko “odigrate pametno”, ova godina bi vam mogla doneti napredovanje I bolje finansije.

Zdravlje

Hronični bolesnici će češće osećati tegobe kroz 2024. Ostali – nivo stresa je povećan, što slabi imunitet, a bićete skloni I povredama. Drugi deo godine – stomačne tegobe. Menjajte ishranu.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare