Od "sestre Kejt Mos" do "sendvič devojke": "Nisam mogla da prepoznam sebe"

Manekenka Loti Mos, inače i sestra čuvenog top modela 90-ih Kate Mos, nedavno je "otvorila dušu" u razgovoru za časopis "Glamour".

Četvrtak, 22.12.2022.

17:15

Autor: J.V.

Od
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova 24-godišnja manekenka priznala je da je tokom svoje rane karijere modela trpela uvrede na račun svog izgleda. Kako je istakla, neslane šale uvek su bile prisutne tokom njene pauze za ručak, te su joj koleginice često dobacivale da bi trebalo da izgubi nekoliko cm u struku kako bi hodala modnim pistama.

"Kad god bih sela da jedem, moji agenti su mi se podsmevali, govoreći mi: 'Evo je opet sendvič devojka'", bila je iskrena Loti koja je dodala da se uvek smejala tom nadimku.

Ipak, uvrede i šale njenih agenata, itekako,su uticale na nju. Kada se preselila u Los Anđeles, anksioznost i depresija su je sustigle. A borba s ovim psihičkim poremećajima bila je duga i naporna.

"Nikad nisam pričala o svojim osećanjima. Morate da kažete ljudima kako se zapravo osećate. Nisam mogla da prepoznam sebe", istakla je ona, te dodala da su je celi život poredili sa svojom starijom sestrom Kejt Mos.

Mlada manekenka je priznala da je i neretko uzimala modeling poslove koji joj se nisu dopadali, jer su agenti vršili pritisak na nju. To je dodatno vodilo ka pogoršanju njenog mentalnog stanja. Međutim, prijatelji i porodica su joj pomogli u borbi.

"Veoma je bitno da pričate o tim stvarima, jer ako pričate vi lečite svoje rane. U suprotnom, ostaju vam koreni u mozgu koji vas samo truju", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare