Vatrena Kolumbijka i njeni selfiji – zbog oblina teško je skrenuti pogled FOTO

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice, Sofija Vergara (50) u kratkom vremenskom periodu objavila je dva selfija koja samo mame uzdahe.

Subota, 31.12.2022.

10:06

Autor: M. M.

Vatrena Kolumbijka i njeni selfiji – zbog oblina teško je skrenuti pogled FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Na jednom, zvezda serije "Moderna familija" pozira u belom kostimu, a na drugom u plavoj pripijenoj haljini: "Moj broj 1", "Sofija, ti si očaravajuća", "Stariš kao vino", "Kakva žena", "Savršena si", pisali su joj u komentarima.

Sofija je svojevremeno isticala da za ovakvu figuru zaslužno redovno vežbanje, tačnije vožnja biciklom, sklekovi i vežbanje sa tegovima. Dok se po pitanju ishrane pridržava pravilu pet obroka i pravilnom kombinivanju namirnica.

Podsetimo, glumica je rođena je u Barankili u Kolumbiji 10. jula 1972. godine. Slavu je stekla tokom devedesetih godina prošlog veka radeći televizijske projekte na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je Chasing Papi 2003, a planetarno je postala popularna zahvaljujući seriji "Moderna porodica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.