Njen hit sa početka dvehiljaditih rado pevušimo: Gde je sada Sofi Elis Bekstor? FOTO

Britansku muzičku zvezdu svi smo upamtili zahvaljujući hitu Murder on the dancefloor iz 2001. godine.

Subota, 31.12.2022.

11:05

Autor: M. M.

Njen hit sa početka dvehiljaditih rado pevušimo: Gde je sada Sofi Elis Bekstor? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica upečatljivog glasa i neobične pojava Sofi Elis Bekstor (43) osvojila je mnoga srca, a ovu pesmu svi pevušimo kada je čujemo na žurkama i proslavama.

Sofi je rođena u Londonu i svoju karijeru je počela još kao tinejdžerka. Veliki proboj u Britaniji, kasnije u svetu, imala je 2001. sa albumom Read My Lips na kojoj se i nalazi ova numera.

Posle ovog su usledili albumi Shoot from the Hip (2003), Trip the Light Fantastic (2007), Make a Scene (2011), Wanderlust (2014), Familia (2016).

Napravila je i malu pauzu u karijeri, jer je sa basistom grupe The Feeling, Ričardom Džonsom dobila petoro dece - sinove Sonija (17), Kita (12), Reja (9), Džesija (6) i Mikija (3).

Sofi je napisala i memoare Spinning Plates u kojima je izjavila da je izgubila nevinost sa 17 godina kada ju je silovao muzičar koji je tada imao 29 godina. Takođe, odlučila je da ne otkrije počinioca jer nije zainteresovana da ga "imenuje i osramoti", ali je naglasila da želi da "ohrabri bilo koga da shvati gde je granica između dobrog i pogrešnog."

Takođe je u medijima pričala da je bilo trenutaka kada se osećala kao promašaj od roditelja u toku karantina uzrokovanog pandemijom.

Bio je ogroman pritisak na nama (roditeljima) jer ipak školujete decu od kuće, pokušavate da radite svoj posao i na sve to održavate svima dobro mentalno stanje. Sa petoro dece to nije nimalo lak posao. Želela sam da pobegnem od vesti o koroni i tako sam pronalazila katarzu. Bilo je previše tenzije i stresa. Da bih sebi pomogla održavala sam koncerte od kuće i deca su zajedno sa mnom uživala", rekla je za The Telegraph.

Pevačica i dalje vredno radi, te se pojavila na Night Afore Disco partiju u Edinburgu, vidno raspoložena sa prepoznatljivim elementom - šljokicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare