Opra Vinfri se "istopila", ljudi u neverici – pomoću ovog jelovnika smršala preko 20 kilograma FOTO

Čuvena američka voditeljka Opra Vinfri (68) tokom svoje dugogodišnje karijere bila je pod budnim okom javnosti i često je isticala, da je oduvek imala problema sa viškom kilograma.

Utorak, 03.01.2023.

11:25

Izvor: Super žena

Opra Vinfri se

Podeli:

Iako je probala razne dijete i uspevala da smrša, kilogrami su se često vraćali. Par godina rešila je da stavi tačku na "jo-jo situacije sa kilogramima" i odlučila je da bude emotivno, fizički, psihički zdrava.

Ishranu je u potunosi promenila, a evo kako izgleda njen jelovnik.

Doručak - Sendvič sa jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu, od celog zrna žitaria i čaj.

Ručak - supa od pardajza i salata od kelja ili testenine sa škampima. Uz supu uvek jede neko povrće, a često izbor padne na kelj. Kuvanu testeninu sprema sa malo maslinovog ulja, soli, bibra, češanjem luka i 3 kašike ribanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji se jelo može dopuniti paradajzom i rukolom.

Večera - riba, često bakalar, ali može i druga, uz dodatak povrća. Kako voditeljka navodi često popije i vina ili neki koktel.

Na svom Instagram profilu, voditeljka je podelila video u kom sa svojom prijateljicom Gejl King pešači, ali su fanovi primetili da je dodatno smršala i da je u dobroj formi iako je nedavno imala intervenciju na kolenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.