Ko kaže da žena u 48. godini ne može da izgleda atraktivno? FOTO

Švedski model Viktoria Silvstedt nedavno je uslikana na ostrvu Sveti Bartolomej.

Utorak, 10.01.2023.

16:47

Autor: J.V.

Ko kaže da žena u 48. godini ne može da izgleda atraktivno? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako se vidi sa fotografija, ova 48-godišnja manekenka je u odličnoj formi, a njen ravan stomak, kao i zategnuti gornji i donji ekstremiteti još jednom su dokazali da žena i u 48. godini života može da izgleda atraktivno i zavodljivo.

Inače, Viktorija Silvstedt je bila veliki ljubitelj alpskog skijanja. Sa samo pet godina postala je član švedske skijaške reprezentacije, a na juniorskom prvenstvu u skijanju je zauzela 4. mesto. Međutim, povreda ramena ju je naterala da prekine sportsku karijeru, te su njeni skijaški dani kratko trajali.

Ubrzo nakon toga okrenula se svetu modelinga, a ponude za saradnje sa velikim brendovima, kao što su Šanel, Dior, Armani, Valentino su uveliko pristizale. Tokom 2000-ih švedska manekenka bila je zvezda naslovnica mnogih renomiranih magazina, a veliki časopisi kao što su Hello, Maxim, Vanity Fair su se "otimali oko njenog lica" za svoja izdanja.

Danas manekenka uživa u penzionerskim danima, te se ponekad priseti starih dana i prošeta modnom pistom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.