"Da li me čuješ, dragi?", Hajdi Klum ima poseban zahtev za 16 godina mlađeg supruga

U nedavnom intervjuu za TV emesiju "The Jennifer Hudson Show" čuvena nemačka manekenka Hajdi Klum pričala je o planovima za svoj veliki 50. rođendan.

Četvrtak, 02.02.2023.

17:21

Autor: J.V.

Foto: Profimedia

Podeli:

Hajdi, koja bi 1. juna trebalo da napuni 50 godina, izrazila je želju da napravi veliku rođendansku žurku, a organizator ovog velikog događaja, kaže ona, biće 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz.

Hajdi Klum pokazala ćerki kako da pozira kao pravi top model FOTO

"Rekla sam svom mužu, bolje ti je da počneš sa pripremama i bolje bi ti bilo da bude dobro", rekla je, pa nastavila:

Goli i u ljubavi – "Čoveče, al' je vruće" FOTO

"Dosad nisam imala velike žurke za rođendane, uvek su tu porodica i prijatelji, ali onda sam pomislila - 50, to je, poprilično, velik broj".

Dve boginje iza kamera: Šta rade Sofija Vergara i Hajdi Klum posle snimanja emisije? FOTO/VIDEO

Nemačka manekenka je ispričala da je ovo zahtev koji mora biti ispunjen, te da nema kompromisa kad je reč o predstojećem slavlju. S tim u vezi, svom suprugu je jasno i glasno stavila do znanja da ne sme da omaši u organizaciji njenog rođendana.

"Rekla sam suprugu, volela bih da imam veliku žurku za svoj rođendan", kaže kroz osmeh bivša manekenka, pa dodaje: "Da li me čuješ, dragi?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare