Od medicinske sestre do manekenke: Da li je ona najlepši Viktorijin anđeo? FOTO

Brazilska manekenka Lais Ribeiro nedavno je pozirala za promotivnu kampanju brenda Vivara koji se bavi proizvodnjom luksuznog nakita.

Ponedeljak, 06.02.2023.

14:17

Autor: J.V.

Od medicinske sestre do manekenke: Da li je ona najlepši Viktorijin anđeo? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Lepa Brazilka je u jednodelnom belom kupaćem kostimu predstavila najnoviju kolekciju aksesoara za predstojeće leto, a kako se vidi iz priloženih fotografija, komadi nakita svojim jednostavnim dizajnom pristaju skoro svakoj odevnoj kombinaciji.

Inače, Lais Ribeiro je pre manekenstva htela da se oproba u sasvim drugoj profesiji - htela je da bude zdravstveni radnik, medicinska sestra, međutim, život ju je odveo na malo drugačiji put. Nakon rođenja sina Aleksandra, prijateljica je nagovorila na to da se oproba kao manekenka i danas je uspešna u svom poslu.

Imala je saradnje sa poznatim brendovima, kao što su Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, DKNY, Dior, Roberto Cavalli, a poznata je i po tituli Viktorijinog anđela.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.