Kardašijanka vs stepenice – prava noćna mora FOTO/VIDEO

Milanska nedelja mode "imala je čast" da ugosti Kim Kardašijan. Prava mala drama nastala je odmah pri susretu sa izazovnim stepenicama.

Nedelja, 26.02.2023.

13:44

Autor: J.V.

Kardašijanka vs stepenice – prava noćna mora FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kim je za svečanu priliku ponela glamurozno delo modne kuće "Dolče i Gabana", ali, kako se vidi iz priloženog materijala, dizajneri nisu uzeli u obzir činjenicu da haljina u donjem delu zahteva određenu fizičku spremnost, te da će rijaliti zvezda morati da se suoči sa usponom pri dolasku na veliku scenu – odnosno, izazovnim stepenicama.

Da stvar bude gora, haljina do poda i tanka crna štiklica dodatno su otežale ovoj zvezdi hod do "trona", pa je put do prvih redova modne revije bio "prava noćna" mora.

Kimin asistent je zabeležio celokupni hod američke dive, a video-materijal se proširio društvenim mrežama, uključujući i Tviter.

Srećom, nije bilo previše stepenica za "osvojiti".

Ali tu nije kraj...

Čini se da ova rijaliti zvezda i 42-godišnja preduzetnica ima prećutnih nesuglasica sa stepenicama (možda i sa izborom toaleta), jer je opet imala problem da ih prevaziđe. Ali ovog puta u kreaciji od zmijske kože koju, takođe, potpisuje modna kuća "Dolče i Gabana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.