Ovo je jedina veština koja je zaista potrebna za dobar seks

Luda hemija, fenomenalne veštine, fizička izdržljivost i orgazam - mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri "sastojka".

Nedelja, 26.02.2023.

14:37

Izvor: zadovoljna.hr

Ovo je jedina veština koja je zaista potrebna za dobar seks
Foto: Jacob Lund/Shutterstock

Podeli:

Međutim, izgleda da je mnogo toga što mislimo o seksu pogrešno!

Stručnjaci za seks podelili top-savete za čistu peticu i najbolji seks ikada

Stručnjaci kažu da samo jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo - potpuna predanost.

Glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem.

Zašto je loše imati seks svaki dan?

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam, jer seks može biti i loš, iako je došlo do vrhunca.

Više pažnje se polaže na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, onda je ova poza rešenje

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva, jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika na samom su dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze sa iskustvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.