Trenutni miljenik žena je prava misterija: Povezuju ga s nekoliko koleginica, a on mudro ćuti

Ljubavni život glumca iz Čilea Pedra Paskala bila je i ostala prava mala misterija. Iako svoju privatnost drži podalje od očiju javnosti, britanski "Miror" uspeo je da napravi presek stanja njegovih dosadašnjih emotivnih partnerki.

Utorak, 28.02.2023.

14:26

Autor: J.V.

Trenutni miljenik žena je prava misterija: Povezuju ga s nekoliko koleginica, a on mudro ćuti
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Podeli:

Premda je imao nekoliko dugih veza, Pedro Paskal nikad nije izgovorio sudbonosno "da" i nikad nije otvoreno komentarisao svoje devojke. Njegova prva poznata veza bila je sa koleginicom Marijom Dizijom. Zajedno su bili od 1990. godine, ali do kada, pa, teško je utvrditi tačan datum, piše "Mirror".

Monika Beluči našla novu ljubav, skrasila se pored čuvenog reditelja FOTO

Kada su mediji zatvorili ovu priču, pojavila su se nova nagađanja. Tokom snimanja čuvene serije "Igre prestola", Pedra su povezivali sa glumicom Lenom Hedej, a njihova zajednička fotografija iz aprila 2014. godine dodatno je "pumpala" nagađanja širokih masa.

On je najveći šmeker Holivuda i 27 godina samo nju voli – zovu je najvećom srećnicom sveta FOTO

Međutim, novinari stranih medija su "udarili u zid" sa ovim spekulacijama, jer je Lena u februaru 2015. godine objavila vest o trudnoći, a otac deteta je reditelj Den Kadan.

Ubrzo nakon toga, popularni glumac i zvezda serije "The last of us" Pedro Paskal je u julu 2015. godine uslikan u društvu još jedne glumice - Robin Tani. Tada su, opet, krenula nagađanja da je nova ljubavna priča na pomolu.

Ove osobine imaju muškarci za kojima žene bukvalno gube razum

Par se, navodno, zbližio na setu serije "Mentalist", a samo dva meseca nakon što su prvi put viđeni zajedno, usledilo je i zajedničko pojavljivanje na večernjoj zabavi medijske kuće "HBO", nakon dodele "Emija" za 2015. godinu.

Par je poslednji put viđen u julu 2019. godine i od tada se gubi svaki trag ljubavnom životu Pedra Paskala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare