Najatraktivnija golferka otvorila dušu, pa priznala: "Morala sam da prekinem to mučenje"

Američka golferka s hrvatskim korenima Pejdž Spiranac je u nedavnom intervjuu za strane medije ispričala da žali zbog propale sportske karijere.

Petak, 03.03.2023.

19:16

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Pejdž, koja je prošle godine proglašena za najatraktivnijom sportistkinjom od strane muškog magazina "Maksim", ispričala je da je najveća prepreka u karijeri bila njeno mentalno zdravlje.

"Koliko god da sam se trudila, koliko god da sam jela, spavala, trenirala, nisam videla rezultate. I to je dosta uticalo na moju psihu", rekla je Pejdž, te dodala da je nakon nekoliko godina truda morala da prekine.

Golf je sport, priča ona, u kojem je veća verovatnoća da ćete propasti, nego uspeti:

"Uz to, javni pritisak i očekivanja okoline dodatno su me iscrpeli. Jednostavno sam morala da prekinem to mučenje", kaže Pejdž, a prenosi "Marca".

I dan-danas, nakon duže vremena, Pejdž ne može da se "pomiri sa činjenicom" da nije uspela u svetu sporta, bar ne u onom klasičnom smislu.

"Oduvek sam htela da se profesionalno bavim sportom. I dan-danas me ubija što nikad nisam uspela".

Ipak, priča Pejdž, postoji i "svetlo na kraju tunela". Svoju bivšu karijeru sportistkinje je "dobro unovčila", te je danas prepoznatljivo lice na društvenim mrežama. Kako prenosi "Marca", ona je ambasadorka za dešavanja u golfu, a na Instagramu i TikToku često nudi korisne savete trenutnim i budućim igračima golfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.