Upoređivali su je sa Elizabetom Tejlor, bila je simbol dvehiljaditih: Gde je sada "Gilmorica" FOTO

Čuvena serija "Gilmorice" osvojila je srca mnogih, a posebnu pažnju je privukla snažna i zabavna mama Lorelaj Gilmor. Ovu ulogu je tumačila Loren Grejam, koja danas slavi 56. rođendan.

Četvrtak, 16.03.2023.

11:42

Autor: M. M.

Upoređivali su je sa Elizabetom Tejlor, bila je simbol dvehiljaditih: Gde je sada
Foto: Profimedia

Podeli:

Loren je rođena na Havajima, ali nakon razvoda roditelja živela je sa ocem u raznim delovima Amerike, da bi se napokon smestili u Virdžiniji, gde je pohađala osnovnu školu. Glumom se bavila još u osnovnoj, ali je nastavila da se bavi i u srednjoj školi, pa zatim i na koledžu Barnard, a kasnije i na Univerzitetu Kolumbija, gde je dobila stipendiju.

U Los Anđeles se preselila 1995. godine. Glumila je u serijama "Treći kamen od sunca", "Zakon i red", u filmovima "Nevaljali deda Mraz", "Slatki novembrar" i drugim... Ipak, uloga Lorelaj ju je proslavila.

Već je 13 godina u vezi sa glumcem Piterom Kruzom i iako nemaju dece, isticala je da su deca veoma bitna u njenom životu i da je u odličnom odnosu sa Piterovim sinom iz prethodne veze.

Danas Loren Grejam vodi povučeniji život. I dalje je viđamo na malim ekranima, a posvetila se pisanju knjiga i eseja.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.