Žene su se složile: On je najseksepilniji glumac na svetu FOTO

Tom Kruz je prema mišljenju mnogih žena najseksi glumac na svetu, piše Dejli Mejl.

Nedelja, 19.03.2023.

13:37

Izvor: index.hr

Žene su se složile: On je najseksepilniji glumac na svetu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Lanac bioskopa Showcase Cinemas napravio je istraživanje za koje je zamolio više od 2000 žena da izaberu najseksi glumce svih vremena i svoj omiljeni film. Na prvom mestu tako se našao Tom Cruise i američki mjuzikl "Moje pesme, moji snovi" iz 1965. godine.

Kruz je s prvog mesta svrgnuo Robina Vilijamsa koji se našao na drugom mestu prema rezultatima ankete.

Zatim slede Tom Hanks, Patrik Svejzi, Robert Redford, Džon Vejn, Harison Ford, Morgan Frimen, Alan Rikman i Bredli Kuper.

Kruz je najplaćeniji glumac na svetu

*ALT

Tom Kruz svojim pojavljivanjem u javnosti u poslednje vreme privlači puno pažnje. Obožavatelji su primetili njegovu dužu kosu i preplanuli ten, a mnogi na društvenim mrežama pišu da mu lice izgleda drugačije.

Inače, on je najplaćeniji glumac na svetu. Prošle godine je zaradio 100 miliona dolara zahvaljujući mega uspešnom nastavku Top Gana. Svoju je karijeru započeo u od 19 godine u filmu Večna ljubav, a glumio je u brojnim filmovima kao što su "Rođen 4. jula", "Nemoguća mislija", "Mumija", "Džeri Magvajer", "Nebo boje vanile" i drug...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.