Elizabet Harli je na Ibici, ali nije u bikiniju i izgleda dvostruko zanosnije FOTO

Glumica se na proslavi rođendana modnog dizajnera Patrika Koksa na Ibici opredelila za veoma elegantnu haljinu.

Ponedeljak, 20.03.2023.

07:42

Izvor: B92

Elizabet Harli je na Ibici, ali nije u bikiniju i izgleda dvostruko zanosnije FOTO

Podeli:

Elizabet Harli već duže vreme uspešno reklamira svoj brend kupaćih kostima Elizabeth Hurley Beach i slike koje objavljuje na mrežama su pretežno u bikinijima.

Iako sada boravi na Ibici, mnogi su pomislili da radi na novoj kampanji. Ipak, Liz se odlično provodi na rođendanu, a za tu priliku se pojavila atraktivnoj kreaciji, haljini u boji srebra sa naglašenim V izrezom.

Zvezda filmova Austin Powers: International Man of Mystery i Serving Sara će u junu napuniti 58. godinu, a vedar duh, redovno vežbanje i ishrana su učinili da ovako izgleda.

"Ja zapravo jedem dosta, ali vrlo malo bezvredne ili prerađene hrane i ne pijem puno alkohola. Trudim se da jedem puno povrća i nikad ne jedem između obroka. Imam više kila nego pre nekoliko godina, ali ne zamaram se time. Verovatno sada jedem malo više, ali ne jedem brzu hranu i pijem gazirana pića samo jednom mesečno. Život je prekratak da bi čovek stalno bio na super strogoj dijeti. Moja slabost je puter od kikirikija. Ako je u kući, gurnuću prst u teglu svaki put kad prođem pored nje", rekla je jednom prilikom za Dejli mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare