Žizel Bundšen prvi put o razvodu – otkrila pravi razlog zbog kog se rastala od Toma Brejdija

Čuvena brazilska manekenka Žizel Bundšen je u nedavnom intervjuu za "Veniti fer" prvi put progvorila o razvodu od Toma Brejdija i to samo pet meseci nakon što je njihov brak, po svim pravnim merilima, okončan.

Četvrtak, 23.03.2023.

12:06

Autor: J.V.

Žizel Bundšen prvi put o razvodu – otkrila pravi razlog zbog kog se rastala od Toma Brejdija
Foto: Profimedia

Podeli:

U iskrenom razgovoru za pomenuti magazin, Žizel Bundšen je priznala da je razvod za nju bio "smrt i ponovno rađanje".

“Teško je jer zamišljaš da će ti život teći na određeni način, a učinio si sve što si mogao", rekla je brazilska manekenka. Nastavila je: "Verovala sam u bajke dok sam bila dete. Mislim da je lepo verovati u to. Tako sam zahvalna što sam verovala. Daješ sve od sebe da ostvariš svoj san. Dajete sto odsto sebe i srceparajuće je kada se ne završi onako kako ste se nadali i za šta ste se trudili, ali možete da uradite samo ono što je vaš deo".

Ona je, takođe, otkrila da fudbalska karijera Toma Brejdija nije uticala na krah njihovog braka nakon 13 godina zajedničkog života.

"Za to su potrebne godine (za razvod). Čujte, uvek sam navijala za njega i nastavila bih, zauvek. Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsrećnija na svetu, to je on, verujte mi. Želim da bude uspešan i ostvari cilj. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", poručila je.

Žizel i Tom su shvatili, priča manekenka, da se njihovi životni putevi razilaze, te da je logično rešenje bio razvod tadašnjih supružnika.

“Ponekad se razvijate zajedno, ponekad se rastanete. Kada sam ja imala 26 godina, a on 29 godina, upoznali smo se, hteli smo porodicu, hteli smo sve zajedno. Kako je vreme prolazilo, shvatili smo da smo samo želeli drugačije stvari, a sada imamo izbor.

"To ne znači da ne volite drugu osobu. To samo znači da, kako biste bili autentični i kako biste istinski živeli život kakav želite da živite, morate imati nekoga ko je spreman na kompromis. To je igra, to je ravnoteža", istakla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.