Žene konačno otkrile koja veličina muškog polnog organa im najviše odgovara u seksu

Tematika oko idealne veličine muškog polnog organa verovatno će uvek biti popularna. I dok neki tvrde da je veličina bitna, drugi, pak, tvrde da je tehnika od presudnog značaja. Međutim, šta kaže istraživanje?

Četvrtak, 23.03.2023.

14:35

Izvor: index.hr

Žene konačno otkrile koja veličina muškog polnog organa im najviše odgovara u seksu
Foto: andrey_l/Shutterstock

Podeli:

Pre svega, prosečna veličina muškog polnog organa u erekciji je između 13.9 i 16 cm, a u sprovedenom istraživanju navodi se da veličina nije bitna.

Koja poza je savršena za muškarce sa "manjim ponosom"

"Kako bi se povećao užitak, žene ipak preferiraju obim nego dužinu, jer takvi penisi bolje stimulišu klitoris. Žene vole različite veličine za različite trenutke, a to znači da od datog trenutka zavisi šta će ženi da odgovara", rekla je voditeljka istraživanja dr Nikol Praus za "Daily Beast".

Ispitivanje dalo odgovor na večno pitanje: Mogu li muškarci i žene biti "samo prijatelji"

Koja je idealna veličina?

Istraživanje je sprovedeno na 75 žena, a cilj je bio proveriti 33 veštačka penisa, napravljena 3D printerom. Otkriveno je da žene preferiraju prosečnu veličinu muškog polnog organa. Takođe, svaka od njih ima neku svoju ideju o tome kako izgleda savršeni penis, zavisno od toga da li želi dugotrajnu vezu ili, pak, seks za jednu noć.

Nauka kaže da žene obožavaju ovakve muškarce, iznenadićete se u čemu je njihova tajna

Studija je na kraju pokazala da su žene, uglavnom, birale penis veličine 16 cm, ako je u pitanju dugotrajna veza, a ako je u pitanju seks bez obaveza, birale su veličinu 16.2 cm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.