Zbog ove naslovne strane, svi pričaju o čuvenom španskom voditelju FOTO

Voditelj Hesus Vaskez nalazi se na naslovnoj strani španskog Men's Health za april i naslovnica je izazvala veliku pažnju.

Četvrtak, 30.03.2023.

10:29

Autor: M. M.

Default images

Podeli:

Španac, koji ima 57 godina pozirao je bez majice i pokazao da mu i upola mlađi muškarci imaju na čemu da zavide. Takođe, voditelj je poneo titulu najstarijeg muškarca koji se pojavio u ovom časopisu.

"Počeo sam prihvatati da godine prolaze, ali trebalo mi je vremena da ne zavidim na nečemu s fotografija nastalih pre deset godina", rekao je nakon snimanja.

"Neka vas ništa ne zaustavlja, a najmanje godine", rečenica je kojom je zaključio razgovor i tako podstakao druge da paze na sebe i da, bez obzira na godine, daju sve od sebe da budu primer.

Vaskez je postao slavan ranih devedesetih kao voditelj dve televizijske emisije - La kuinta marcha koju je vodio zajedno sa Penelope Kruz,i Hablando se entiende la basca. Takođe je vodio španski The Voice kao I Got Talent Espana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare