Sećate se Ivet iz serije Alo alo? Ima 72 godine i izgleda neverovatno – "Osećam se kao da mi je 35"

Prošla je 41 godina otkako je emitovana prva epizoda kultne serije "Alo alo", u kojoj je lik šarmantne Ivet igrala britanska glumica Mišel Viki (72).

Petak, 31.03.2023.

09:34

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Ova glumica pojavila se u BBC seriji East Enders, a nedavno je za San otkrila da se oseća upola mlađe objasnivši kako se protivi estetskim operacijama.

"Imam 72 godine, ali u glavi imam 35. Nikada nisam ništa radila na licu, ja sam glumica, lice mora da mi se miče", izjavila je otkrivši tajnu svog izgleda.

Poslušala mamin savet

"Uvek skinem šminku i hidriram lice. Mama mi je govorila: Nikada nemoj izaći iz kuće bez karmina, tako da to nikada ne radim", otkrila je.

Takođe, dodala je i kako svoj izgled duguje dobrim genima: "Hvala Bogu na mojim genima, nikad ništa nisam radila i na to sam prilično ponosna. Čula sam da se pojavilo prirodno zatezanje lica, pa bih to mogla da učinim".

Glumica je iznela svoj stav o estetskim operacijama i objasnila da danas svi izgledaju isto i dodala je kako je zadovoljna svojim izgledom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.