Daleko od očiju, daleko od srca: Kako sačuvati ljubav u vezi na daljinu? VIDEO

Za veze na daljinu čini se da postoji najviše predrasuda, poput onih da nemaju budućnost, da su bez intime, bez sadržaja, ili da tu nema prave ljubavi. Ako nekog zaista zrelo volimo, da li ljubav zavisi od fizičke prisutnosti partnera?

Ponedeljak, 22.05.2023.

15:39

Izvor: superžena/TV Prva

Daleko od očiju, daleko od srca: Kako sačuvati ljubav u vezi na daljinu? VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

S tim u vezi, psihoterapeutkinja Sofija Petković i Jelena Turielo, influenserka i digitalna kreatorka, bile su današnje gošće emisije "150 minuta" TV Prva.

Prema rečima psihoterapeutkinje, dosta napora i truda je potrebno da se održi regularna veza, a tek onda i veza na daljinu. A koji je razlog?

"Jer mi, kao bića, kojima je potrebna nežnost, to je potrebno stalno, svaki dan. Potreban nam je fizički kontakt. Mnogo truda je potrebno za običnu vezu, a tek onda i za vezu na daljinu. Kod veza na daljinu je sve intenzivirano, sve je to pojačano", kaže ona

Međutim, sa njenim mišljenjem nije saglasna influenserka i digitalna kreatorka Jelena Turielo, koja je u srećnom braku sa pomorcem.

"Pet godina smo bili u vezi i pet godina smo sada u braku", kaže ona i dodaje da su ponosni roditelji dvoje dece.

"Mnogo više kvalitetnog vremena moj muž provede tih nekoliko meseci kada je kod kuće sa decom, nego roditelji koji svoju decu viđaju svaki dan."

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.