"Dobro je za duh i um": Nikol Šerzinger i Tom Evans naporno vežbaju tokom izolacije

Nikol Šerzinger (41) i njen dečko Tom Evans (34) odlučni su da ostanu u formi i sačuvaju zdravlje tokom izolacije zbog koronavirusa.

Četvrtak, 26.03.2020.

10:56

Izvor: Super žena

Foto: Getty/Jesse Grant / Stringer

Podeli:

Par je slikan kako zajedno trenira tokom perioda u kome se propagira socijalno distanciranje. Covid-19 se i dalje brzo širi po Velikoj Britaniji, a u ponedeljak uveče, premijer Boris Džonson najavio je da Britancima više neće biti dozvoljeno da napuštaju svoje domove, osim iz svega nekoliko razloga.

Šetnje ili trčanje radi vežbe su dozvoljeni, a Nikol Šerzinger (41) i bivši igrač škotskog međunarodnog ragbi saveza i model, su među mnogim ljudima koji žele da nastave sa rekreacijom.

Nikol Šerzinger je na Instagramu objavila: "Licem u lice sa suncem. Ah, ništa poput udisanja prelepog svežeg vazduha prirode! I da, dozvoljeno nam je da idemo u šetnju i radimo jogu, ali ne u grupi! Dobro za duh i um!"

Par je izgledao prilično glamurozno, a Nikol je izgled upotpunila ružem u boji kajsije.

Ona inače, redovno objavljuje isečke njenog i Evansovog režima rada, uključujući i priču na Instagramu o tome kako radi 10 sklekova. Takođe je objavila i fotografiju njihovog kućnog studija u kojem vežbaju jogu.

Snmiak je nazvala: "Znojite se i umirite. Izoštrite um, duh i telo za to vreme. Šaljem ljubavi i svetlost svima."

Par se upoznao na snimanjima X faktora u oktobru 2019. godine.

Nikol Šerzinger je bila sudija u seriji, dok je Evans nastupio kao deo grupe ragni pevača Tri Star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.