Princ Vilijam: Postati roditelj je jedan od najstrašnijih trenutaka u životu

Princ Vilijam je govorio o tome kako je to što je postao roditelj bio "jedan od najstrašnijih" trenutaka u njegovom životu.

Nedelja, 24.05.2020.

11:44

Izvor: Super žena

Princ Vilijam: Postati roditelj je jedan od najstrašnijih trenutaka u životu
Foto: GettyImages, Chris Jackson

Podeli:

U novom dokumentarnom filmu, koji će biti emitovan 28. maja, princ je razgovarao sa bivšim fudbalerom Marvinom Sordelom, koji je bolovao od depresije i odrastao bez oca. Vilijam se prisetio tom prilikom i kako je on prošao kroz smrt svoje majke, princeze Dajane.

Sordel je otvoreno govorio o tome kako su izazovi za mentalno zdravlje uticali na njegovu karijeru u fudbalu i njegov lični život.

"Postati otac bio je najteži period u mom životu. Znate, smatram da je zaista teško. Odrastao sam bez oca i stvarno sam se borio sa jakim emocijama ada", rekao je Vilijamu.

Princ je bio saglasan.

"Imati decu je najveća promena u svačijem životu. Mislim da , kada ste prošli kroz nešto traumatično, veoma je teško. Moja majka je poginula kada sam bio mali, a emocije se se vraćaju stalno, u skokovima", rekao je ovom prilikom Princ Vilijam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare