Nekad su bili slavan par, danas se druže učetvoro

Miranda Ker nedavno je otkrila da ona i bivši suprug Orlando Blum imaju sjajan odnos i često se druže učetvoro.

Sreda, 29.09.2021.

18:43

Izvor: Jutarnji.hr

Nekad su bili slavan par, danas se druže učetvoro
Miranda Ker i Orlando Blum 2010. godine/ Foto: Profimedija

Podeli:

Miranda Ker uživa u braku sa milijarderom Evanom Špigelom, osnivačem Snepčeta, a otkrila je da su ona i njen suprug u sjajnim odnosima sa njenim bivšim suprugom Orlandom Blumom i njegovom novom verenicom, pevačicom Kejti Peri.

"Evan i Orlando se zaista super slažu, kao i Kejti i ja. To je pravi blagoslov, tako i treba da bude. Naši su odnosi harmonični i svi smo dragi jedni drugima", rekla je manekenka tokom gostovanja u jednom potkastu.

Priznala je da su ona i Kejti Peri jednostavno kliknule na prvu, kao i da su prijateljice već godinama. Miranda je, uprkos razvodu, ostala vrlo bliska prijateljica i sa svojim bivšim suprugom.

"Od prvoga dana, kada smo se Orlando i ja razišli, ostali smo jako bliski, jako smo dobri prijatelji. Uvek sam mu želela samo najbolje, kao i on meni", rekla je lepotica.

Njihov je brak trajao od 2010. do 2013. godine, a zajedno imaju 10-godišnjeg sina Flina.

Miranda Ker nedavno je otkrila i da svih četvoro idu na odmor te da zajedno slave sve bitne događaje. Našalila se i da je Orlando Blum poput njenog "dosadnog brata" te da je zahvalna Kejti što ga trpi.

"Volim Kejti. Mislim, mogu vam reći da je volim više nego Flinovog tatu. Orlando mi je poput brata. Većinu vremena poput napornog brata, zapravo", našalila se Miranda.

"Jako sam zahvalna što je Kejti u našim životima jer je skinula sav taj pritisak s mene", dodala je i prisetila se kako su se njih dve upoznale 2016. godine u kući Orlanda Bluma.

"Kad je Orlando počeo da se viđa s Kejti, sećam se da me pozvao kod sebe, a tamo je bila i ona. Odmah smo kliknule. Videla sam kako se ponaša s Flinom, lepo su se igrali. Nije pokušavala da mu bude druga mama, samo je bila prijateljski raspoložena i zabavna, a to je to što se traži. Družili smo se na bazenu u Orlandovoj kući u Malibuu i videli smo da je u blizini neka zabava pa smo svi otišli tamo i zaključili da nam je baš bilo super", ispričala je manekenka.

Kejti Peri i Orlando Blum počeli su da se zabavljaju 2016. godine, godinu dana kasnije prekinuli, a onda se ponovo zbližili 2018. godine. Godinu kasnije su se verili, a zajedno imaju ćerku Dejzi Dov. Kejti je priznala da se, kad je videla kako se Orlando ponaša prema svom starijem sinu i koliko je divan prema njemu, još više zaljubila u njega i pomislila da on mora biti "otac njene buduće dece".

"Pomislila sam – ovo je budući otac moje dece. Videla sam njegovu dobrotu, empatiju, brigu i nežnost. Svedočila sam svemu tome i pomislila – u redu, ovo je drugačije. Naša ćerka njemu je prvo žensko dete i to su potpuno drugačija osećanja. Baš sam jako, jako zahvalna što ga imam. Predivan je u emocionalnom smislu i to je meni zaista posebno", rekla je zaljubljena pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.