Akcija "Biramo supermuškarce" je u toku, prijavite i vi svog supermuškarca

Priče o posebnim, supermuškarcima iz našeg okruženja objavljivaćemo tokom celog oktobra.

Petak, 08.10.2021.

12:08

Izvor: B92

Akcija
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Akcija "Biramo supermuškarce", uveliko je u toku, svakodnevno pristižu prijave. Šta kažu naše žene? Koga su sve čitaoci do sada prijavili za titulu "supermuškarca"?

Jesu li to priče o nekim posebnim, muškarcima iz našeg okruženja? Kakve ih osobine opredeljuju za nominacije? Na ova temu u emisiju "Jutro" voditelji Miloš Radenković i Đurašković razgovarali su sa novinarkom portala B92.net Marija Mićanović.

Nakon akcije "Biramo superženu", počela je akcija Biramo supermuškarca:

"Tako je, biramo supermuškarce i zadovoljni smo odzivom na akciju. Takođe, pozivamo sve da prijave supermuškarce na superžena@b92.net. Početkom sedmice smo startovali sa objavljivanjem tekstova i do sada smo objavili tri i nastavljaćemo da objavljujemo i tokom oktobra", rekla je novinarka.

Na pitanje šta kažu žene kad prijave supruga i da li je bilo onih koji su se sami prijavili, novinarka keže:

"Za se još niko nije sam prijavio, ali nije isključeno da se i to dogodi. Inače, prijavljuju najčešće supruge svoje muževe. Ideja je da prijavimo supermuškarce iz našeg okruženja. To ne moraju da budu uspešni sportisti, javne ličnosti, već je to naš komšija, otac, samohrani otac", rekla je.

Kakve prijave stižu:

"Na osnovu prijava zaključili smo da supermuškarce odlikuje to što su dobri ljudi. Posvećeni su porodici, okruženju", kazala je Marija.

Voditeljku je interesovala da li koleginice prijavljuju svoje kolege, a na to je novinarka odgovorila potvrdo i "spomenula je situacije gde su i drugarice prijavile svoje drugove koji su se našli u kritičnim situacijama".

Tokom razgovora, spomenuli su i osobe koji kandiduju supermuškarce, a novinarka je objasnila ko su oni:

"Na početku teksta, damo mali info. Navedemo, npr. ako je žena prijavila muža nešto o njoj, godište. Volimo da ih pitamo gde su i kada upoznali i taj deo je posebno zanimljiv", objasnila je novinarka.

O pobedniku, kao i o tome kako će odrediti ko je spermuškarac, Marija je odgovorila:

"Priče ćemo objavljivati tokom oktobra, a povratna relacija koju imamo od čitalaca je jako bitna. Na osnovu komentara i reakcija koje ostavljaju na mrežama. Sve se uzima u obzira, pratimo i analitiku i statistiku".

Voditelji i novinarka su pozvali gledaoce da prijave supermuškarca:

"Sigurna sam da gledaoci poznaju supermuškarce iz okruženja. Spomenula bih priču o Marku Obradoviću. Priča je već objavljena - on je jedini pedijatrijski tehničar u porodilištu, a i u toku je Svetska nedelja dojenja, pa je priča još interesantnija".

Ukoliko znate nekog ko je supermuškarac, javite nam!

Dovoljno je da nam, baš kao u akciji "Biramo superžene", pošaljete:

- informacije i razloge zašto je neko po vama supermuškarac,

- fotografiju,

- kontakt-telefon ili vaš ili muškarca koga predlažete.

Pišite nam na email adresu superžena@b92.net ili na strani Super žena na Fejsbuku.

Ceo prilog pogledajte u video materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare