Ključni proizvodi za nude izgled

Jedan od najpopularnijih trendova u šminkanju možete lako savladati, uz pomoć ovih saveta, ali i pažljivo odabrane šminke.

Četvrtak, 13.01.2022.

13:48

Izvor: B92

Ključni proizvodi za nude izgled
Foto: Hrytsiv Oleksandr/Shutterstock

Podeli:

Bez obzira da li idete na posao, u dnevnu šetnju ili izlazak - nežni svetli tonovi i nude palete obezbediće da izgledate sveže i neupadljivo. Za nude look potrebna je jednostavna i efektna šminka, kao i volje za igranjem s pastelnim bojama.

Naravno, pre svakog šminkanja, na čisto lice nanesite hidrantnu kremu koju inače koristite, sačekajte koji minut i nanesite prajmer koji će da ujednači ten i napravi dobru podlogu za šminku.

Što se tiče samih proizvoda, vodili smo se time da možete da ih pronađete u domaćim drogerijama ili zbog pandemijskih uslova naručite online. Takođe, tražili smo šminku koja odgovara skoro svim tipovima kože, pa zato krenimo...

Puder

*ALT

Puder nanesite na lice i dobro izblendujte sunđerom. Uvek vodite računa na predeo oko očiju, nosa, brade i te delove pažljivo utapkajte. Ovog puta, naš predlog je tečni puder Maybelline Fit Me koji košta 849 dinara. Dolazi u nekoliko nijansi i u potpunosti se stapa sa teksturom kože. Pruža koži prirodan izgled, a u novoj formuli nalazi se glina.

Rumenilo

*ALT

Nežno nanesite četkicom na obraze, donji deo brade i čelo. Malo rumenila na jagodicama pružiće prirodnu svežu boju obraza, a što se tiče Aurinog Glorious Cheeks rumenila, dovoljno je da nanesete vrlo tanak sloj na jagodice, budući da su ova rumenila intenzivno pigmentovana. Cena ovog rumenila iznosi 479 dinara.

Senka

*ALT

Nude palete treba da sadrže mat i sedefaste boje u bež i braon nijansama, a paleta YaEmina Call Me Darling (2459 dinara) je upravo takva. Prvo preko gornjeg kapka nanesite najsvetliju mat senku, a tamno braon nijansu u pregib oka. Senku sa šljokicama stavite kod unutrašnje ivice oka. Ovo je najjednostavnija varijanta nude looka za kapke.

Maskara

*ALT

Sa Maybelline Colossal maskarom završili bismo šminkanje očiju i sasvim je dovoljno da je stavite u tri sloja.

Karmin

*ALT

Lorealov Color Riche 235 Nude (1399 dinara) štiti usne od spoljašnjih agenasa i sprečava isušivanje. Baš nam je to potrebno za ovo hladno vreme. Dolazi u nekoliko blagih nijansi, koje sve, pojedinačno, daju usnama prirodnu i puniju boju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare