Klunijeva bivša debitovaće u ringu; poznato i ko joj je protivnica FOTO/VIDEO

Italijanska glumica i model Elizabeta Kanalis debitovaće na večeri izložbenog kik-boksa u torinskoj palati Venarija u subotu - 18. juna, saopštili su organizatori.

Petak, 10.06.2022.

11:23

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Kanalis (43), koja je od 2009. do 2011. izlazila sa holivudskim srcolomcem Džordžom Klunijem, godinama se bavi ovim sportom, a sada će da iskoristi "svojih pet minuta" da zablista. Ona će se pojaviti na glavnom događaju pod nazivom "The Night of Kick and Punch", gde će oči javnosti biti usmerene ka njoj.

Kanalis je za strane medije izjavila da se priprema, te da još uvek vežba u Milanu, a nekad i u Los Anđelesu, gde ima svoje dve nekretnine. "Kik-boks za mene znači ravnotežu, stabilnost, a takođe i puno znoja", rekla je ova italijanska glumica, te dodaje da obožava ovaj sport.

"Već dugi niz godina treniram ovaj sport i volim ovu disciplinu, jer pored fizičkg napora zahteva i koncentraciju na sopstvene pokrete i protivnike", rekla je Elizabeta u saopštenju za strane medije. Poznato je i protiv koga će se boriti ova italijanska lepotica. Njena protivnica biće Rejčel Muratori koja se već duže vreme profesionalno bavi kik-boksingom.

"Jedva čekam 18. jun, kako bi se borila", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.