Muškarci otkrili šta su pomislili kad su ugledali svoju izabranicu u venčanici

U reakcijama mladoženja pred oltarom se može videti uzbuđenje, radost i ljubav, bez obzira da li se budući supružnici videli nekoliko minuta ranije ili su se pre venčanja razdvojili na neko vreme.

Nedelja, 03.07.2022.

12:04

Izvor: huffpost

Muškarci otkrili šta su pomislili kad su ugledali svoju izabranicu u venčanici
Foto: Monkey Business Images/shutterstock

Podeli:

Ovi budući muževi su pokazali kako im je tren kad su ugledali svoju dragu u venčanici bio poseban, uzbudljiv, šokantan i neverovatno emotivan, prenosi Huffpost.

A evo kako su taj trenutak opisali:

'Kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživeli'

"Dok sam gledao tu predivnu ženu u belom, kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživeli, i kako je sve vodilo do tačno tog trenutka, opisao je David G.

'Nadmašila sva moja očekivanja'

"Zamišljao sam kako bi mogla da izgleda u venčanici, ali njena pojava pored mene sa smeškom na licu je nadmašila sva moja očekivanja", priznao je Daniel W i dodao:

"Isplatilo se dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena lepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom da provede celi život", napisao je.

'Bio je to najemotivniji trenutak u mom životu'

Trenutak kad se moja žena Kajla počela da spušta niz stepenice je bio najemotivniji trenutak u mom životu. Čak ne mislim da sam se tako osećao, jer je bila prekrasna, ona mi je uvek lijepa, rekao je Dejvi Li, koji je dodao i "da su mu kroz glavu prošle sve uspomene na vreme koje su zajedno proveli".

"Razmišljao sam o svim preprekama koje smo prošli, i o tome kako ju neizmerno volim, a u pozadini je svirala pesma koju je napisao njen pokojni ujak. Sve se skupilo, a emocije su me ponele", rekao je.

'Mozak mi se ispraznio i pomislio sam koliko je lepa'

"Iskreno, kad sam stajao na tom polju čekajući da ona dođe, razmišljao sam o raznim stvarima: 'kakvo će biti vreme do kraja dana?', 'Imamo li dovoljno hrane za sve goste?', i kako sam 'prilično gladan'.

"Ali, kad sam čuo da se približava, zapitao sam se kako izgleda u venčanici i što ću joj reći. Onda sam se okrenuo i ugledao ju, a mozak mi se ispraznio i mislio sam samo: 'Wow', koliko je lepa - opisao je svoje venčanje Nejtan".

'Nisam mogao da zadržim suze'

"Nisam imao pojma kako će izgledati u venčanici dok sam u hotelu čekao da dođe i da odemo u opštinu. Još sam bio u letnom odelu i doslovno se tresao od hladnoće. Čim sam čuo kako joj potpetice dotiču pod, nisam mogao da zadržim suze. Sećam se da sam je gledao i mislio kako će mi svaki dan u životu od tog trenutka zbog nje biti bolji. Bio je to savršen početak savršenog venčanja", prisetio se Vejn Memot.
'Shvatio sam koliko sam sretan'

'Osećao sam kao da sve više postaje deo mene'


"Sa svakim njenim korakom prema meni i oltaru, osećao sam kao da sve više postaje deo mene, a sve u vazduhu je bilo doslovno ispunjeno s ljubavlju, toliko da sam mogao osetiti prisutvo Boga", prisećao se Džeronimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.