Kejt Midlton je najbolje odevena žena – jedna kombinacija je bila presudna da dobije ovu titulu FOTO

Na listi najbolje odevenih Britanki prema izboru magazina "Tatler“ našle su se brojne poznate ličnosti poput Helen Miren i zvezda serije "Bridžertona" Simon Ešli, a prvo mesto je zauzela vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Subota, 06.08.2022.

11:40

Izvor: tportal.hr

Kejt Midlton je najbolje odevena žena – jedna kombinacija je bila presudna da dobije ovu titulu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kritičare ovog magazina Kejt Midlton je osvojila zajvaljujući svojim idealnim modnim kombinacijama u kojima se vide uticaj 1980-ih godina i modnog stila princeze Dajane.

Jedna kombinacija koja je posebno oduševila magazin "Tatler" jeste ona koju je ponela na Rojal Akot trkama u junu ove godine.

Reč je o beloj haljini sa crnim tufnama Aleksandre Rič koja je u kombinaciji sa crnim šeširom izgledala kao da ju je "pozajmila" od Dajane lično.

*ALT

Iz magazina poručuju da je ova haljina savršeno oslikavala odeću koju je pre nekoliko decenija nosila pokojna princeza od Velsa.

Vojvotkinja od Kembridža je neprikosnovena kraljica stila, koja promoviše britanske dizajnere, ali je poznata i po tome što nosi pristupačne brendove te se pojavljuje u već viđenim komadima i tako promoviše održivost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.