Gde su sada i šta rade deca Majkla Džeksona

Deca Majkla Džeksona, Paris i Princ Džekson, odali su počast svom pokojnom ocu na njegov 64. rođendan, postavljajući fotografije iz detinjstva.

Utorak, 30.08.2022.

10:11

Izvor: B92

Gde su sada i šta rade deca Majkla Džeksona
Foto: Profimedia

Podeli:

"Srećan rođendan, najvećem! Nedostaješ sve više i više i svaki dan te volim sve više i više. Hvala za sve", napisao je Princ i podelio seriju fotografija iz detinjstva.

Takođe, svog oca se prisetila i Paris koja je podelila stori sa Majklom.

Podsetimo, Majkl je preminuo pre 13 godina i iza njega su ostali porodica, prijatelji, armija obožavalaca, ali i mnogo tabu tema.

Njegova smrt bacila je središte pažnje njegovu decu, koja su do tada bila zaštićena od javnosti.

Princ Džekson (25) je najstariji je sin Majkla Džeksona. Kada je imao 23 godine, završio je fakultet sa najvećim ocenama, a poseduje i dobrotvornu organizaciju. Inspirisan očevim dobrotvornim radom, Princ Džekson ima ideju da spase siromašnu i gladnu decu, beskućnike i zlostavljane.

Paris (24) se proslavila kao model, a često voli za sebe da kaže da je i glumica. Imala je nekoliko zapaženih uloga na filmu, ali i u TV serijama, ali najviše talenta pokazuje na modnim pistama. Pored modelinga i glume, Paris i peva, te ima i svoj bend. 2017.

Princ Majkl Džekson II (20) je najmlađe dete kralja pop muzike i dugo je bio enigma za mnoge, jer je izuzetno pazio na svoju privatnost. Do njegove 18. godine skoro da i nismo znali kako izgleda. Nedavno je Bigi Džekson (promenio je ime kada je napunio 18 godina) kupio kuću u Kalabasasau, Kaliforniji, nedaleko od mesta gde živi njegova baka Ketrin Džekson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.