Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi je snimili kako stvarno izgleda

Milijarderka Džoslin Vildenstein, poznata po svojim mnogobojnim plastičnim operacijama, iznenadila je mnoge svojom objavom na Instagramu.

Četvrtak, 29.09.2022.

08:27

Izvor: superžena

Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi je snimili kako stvarno izgleda
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, milijarderka se na Nedelji mode u Njujorku pojavila u crnoj uskoj haljini, a pažnju javnosti, ipak, je privuklo njeno izoperisano lice. Džoslin je iskoristila ovaj događaj kako bi se fotografisala sa mnogim poznatim ličnostima, te je slike sa Belom Hadid, Kejt Mos i drugim manekenkama odmah objavila na Instagramu.

Potpuno naga Gvinet Paltrou obeležila je bitan dan; "Moram da budem gola" FOTO

Njeni pratioci su odmah primetili fotošop na fotografijama, te su u komentarima masovno pisali da nema potrebe za ovakvim radikalnim izmenama ličnog opisa.

Zbog oblina je postala svetski poznata manekenka, a sad se slikala obnažena FOTO

"Vau, kakav fotošop", "Ovo nisi ti", bili su sam neki od komentara.

Budući da je bila na javnom događaju, profesionalni reporteri su napravili realnu sliku njenog lica, a razlika između fotografija sa Instagrama i onih sa crvenog tepiha je i više nego primetna.

Podsetimo, u jednom intervjuu za "Daily Mail" Džoselin je negirala da je imala plastične operacije, ali i estetske korekcije.

"Hajde da pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila lepša. Kad smo mladi, postoji određena svežina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama videti iste oči, visoke obraze i isti nos", objasnila je ona tada.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.